16 Ağustos 2017 Çarşamba

Aşk Sanılmaz,Yaşanır..!

Bazı anlar vardır; anın akışı sessiz çığlıklara boğmuştur seni.. Sanki o anda arka arkaya gelen bi dış dünya saldırısı mevcuttur ve sen "gidin" diyemeyecek kadar şaşkın ve sıkışmış hissediyorsundur.. Unuttuğun şey; nefes almaktır.. Arkasından, korktuklarının bi hayal olduğu ve gerçeğini hatırlayamaman.. Korkma..
Kaderde kötü yoktur.
Niyet ve onla akışında sabır vardır..
İnancınsa; kalpten bedenine ve tüm dünyaya yayıldığı bir döngüdür..
Seni sen yapan,ayağa kaldıran; inancındaki kabulündür unutma.. Güç yaratandaysa,sende onun bir yansımasıysan,ozaman her şüphen kendine; korku ve endişe olarak döner.. O'nun şüphesi değildir.İçine düşense; araf sessizliği,senin kendine olan inancının azalmasının yüksek çığlığıdır..
Derki; ayağa kalk, nedir korkutan seni evlat? Nedir bu karanlık odalara kapattırıp, kendini kendine saklatan? 
Sevgi bakidir ve bir kere çamurlanan aşkı temizlemek kendini temizlemekten daha zordur..çünkü tertemiz bir aşkı büyütmek daha yakışandır insana.. Çünkü temizlikle başlar tüm aşklar ve aşkı sonsuzlaştıransa; yıllar geçse de tertemiz kalabilen aşktır ve o; gerçek aşktır.. Oyüzden yalansız gerçek aşklara, baktığında,gerçekten hisettiğin aşklara kalksın bu akşam tüm kadehler ve hiç bi aşk sandığın seni senden uzaklaştırıp,yalana sokmasın.. Çünkü sandığın aşk değil,bölesi seni rezil eder, kendine yabancı eder.. Dili bozulur, saygısı kaybolur.. Gerçek aşktan uzaktır.. İzin verme kimse seni gerçek aşktan da, anlamından da uzaklaştırmasın..Gerçek aşk koşulsuzdur..Hesap yoktur,kural yoktur,kendini de onu da içine koymaya çalıştığın bi kap ta yoktur..Histir,andır, kalpten iletişimdir ve inan bana beynin yarattığı ne korku balonları,ne önyargıları ne de sorgusu vardır..hesap kesmez bi öncekinin fişini sana ödetmez.. Akış vardır özgürce, sonsuzlaşmak için sınırları sevgi ve güvenle aşmak vardır..Aştıkça uzaklaştırmaz yakınlaştırır..Yakınlaştıkça çoğalan alevlenen kocaman saygı ve sevgiyle paylaşım vardır.. Paylaşman için önce sende olması gerekir.. Oyüzden de önce kendini yeterinde sev,say ki paylaştığını sandığın karşıdan çalmaya çalışmadığın olsun.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder