20 Şubat 2011 Pazar

ilişkiler ve tepişmeler

son zamanlarda suratıma tokat gibi çarpan sevgilisi olan olmayanlardan ilişki yorumları nekadar ilişki denemicek boyutta, sevginin yanından geçmez olmuş.. nasıl olabilirki; birbirinizi tırmalarken dogru ilişki? yada nedir? elele tutuşmak ve sürekli kucak kucaga oturup her noktada öpüşmekmidir aşk?
Sevgi; her durum ve şartta mükemmelliğini ; hissiyle, yansımasıyla yaşattırır. ilişki başkalaşmak değil kendin olup yanındakiyle yanyana geldiginde birlikte yürüyebilmektir. kaçırdıgımız ve çogumuzun yaptıgı şeyse sanırım tamda şöyle;
yolda yürüorum birini görüyorum oda beni görüo yolda birini gördügüm için mutlu oluyorum aaa meraba bende yürüyodum sen ? derken oda bende der ve yürümeye başlarsınız.. ama benim yürüyüş hızımla onunkisi farklıysa birimizden birimiz digerine uyum saglamaya çalışır.. sonra aynı tempoda yürürüz arada araya bişeyler girer yanyana yürüyemeyiz ama bireysel yürürüz tekrar birleştiğimizde aynı hizzadaysak devam ederiz sorunsuz yürüyüş arkadaşlıgımıza. ama diilsek birimizden biri digerimizi bekler.. peki bu ne kadar devam eder? birinin digerine ben sanırım şurdaki magzalara bakıcam sen takıl ararım seni dedigi noktaya kadar. sonra o arkadaş gider. tek yürürsün bi süre kendi temponu yakalayana kadar saçma bi tempodan başlar, kendi kıvamına gelir, keyfe gelirsin. sonrası bi döngüdür. ama ne zamanki birinin digerini beklemesine gerek kalmadıgı, ayrılsanız da aynı hızda yürüdügünüz bi yürüyüş arkadaşı bulursunuz; ozaman kimse kimseye yaslanmış hisetmez.
yani başka bi değişle şöyle; iki araba aynı yere gidiceksiniz, biriniz daha hızlı gider digeri daha yavaş giderse kırmızı ışıklarda yanyana gelebilmek için birinin digerini beklemesi gerekir bekleyen keyif alamamaya başlar digeri yetişmeye çalışmaktan yola bakmaz. sonunda saçma bi ritm tutar mutsuzca bi şarkı sonlanır.
oyüzden bireylerin önce kendilerinin farkında olmaları gerekir ki; ritm uyumla kulaga keyifli gelicek sekilde tutsun. çalanada keyif versin dinleyenede..
yoksa şuan çalan; bi çok şarkı sanılan; ilişkide sound bile yok değil müzik olsun.
önce kendimiz olmalıyızki yanyana yürüyebilelim mutlulukla ..
acele etmeyin, siz siz olunca zaten sizin olanlar gelicektir. bi yere yetişmiyoruz, hiç bişey kaçmıyor. siz istediginiz sürece inanın ki herşey olucak .. yalnızlıktan korkmayın çünkü özünde yalnızız ancak bunu paylaşabildigimiz bir sürü enerji ve ruhla çok şanslıyız. ölürken tek öldügümüz gerçeği gibi. bunu baştan bildiginizde; uyuşturucu gibi bişey olmicak ilişkiler.. gerçek dışı ve etkisi gittiginde düşüşe sokan ama düşmemek için bolbol tüketim, daha da insan bagımlısı oldugunuz bi durumdan çıkıp çok daha gerçek ve ayakları yere basan gerçek olucaktır. kadın erkek ilişkileri dışında da insan ilişkilerinizde de düzelme kaydediceksiniz. sadece sakin olup kendiniz olmayı dileyin ve deneyin.. kazandıklarınızla yola devam ederken bol bol bonus toplicaksınız. sonra o puanlarınızı nerde istiyosanız orda sınırsız kullanma imkanına sahip olucaksınız.
gerçek birlik ve beraberlikle gerçek hisleriniz olucaktır. sevmekten korkmicak, tüm korkularınızı cesaretle yeniceksiniz.. sadece silkelenmeli ve aynadaki sizi sevip ,büyütmelisiniz, tanımalısınız. kendinizi sevdiginizde bir başkası olmadan yaşayamamak olmicaktır, yaşam daima olucaktır evrenin döngüsünde .. ölüm de ayrılık ta; bir son değil bir başlangıç olucaktır. yep yeni başlagıçlarla kendinize ve evrende olanlara güveniceksiniz. mutlulugunuzla nice mutluluklar yaratıcaksınız.